Despre noi

ROPLASTO a fost înfiinţată în anul 1955 şi oferea atunci servicii de extrudare pentru produse specifice domeniului de construcţii. Într-un proces foarte rapid de creştere, am ajuns în foarte scurt timp un furnizor de servicii complete pentru construcţia ferestrelor – atât în Germania, cât şi pe plan mondial.

Fiind un partener dinamic al firmelor specializate în domeniul ferestrelor, ROPLASTO oferă o gamă largă de produse care îndeplinesc toate condiţiile în materie de construcţie modernă a ferestrelor PVC.

ROPLASTO a reuşit să-şi creeze un renume în întreaga lume. Investim în mod constant în cercetare, proiectare, echipamente şi procese noi şi asigurăm astfel o adaptare permanentă a producţiei la dorinţele clienţilor noştri. Toate profilele din gama noastă sunt produse în fabrica proprie din Bergisch Gladbach şi Borken – 100% Made in Germany.

Eficienţa, design-ul, funcţia, fizica construcţiilor, protecţia mediului şi utilizarea responsabilă a resurselor de materii prime îndeplinesc la ROPLASTO cele mai exigente cerinţe şi se îmbină în mod optim cu cunoştinţele dobândite în domeniul tâmplăriei PVC.

Prin marca ROPLASTO răspundem cu încredere, deschidere şi transparenţă provocărilor viitorului şi ne adaptăm zilnic cerinţelor individuale ale clienţilor noştri.